Passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen: Uitdagingen en oplossingen

Schrijf je in voor dit lunchwebinar en ontmoet de auteur van het boek 'Hoogbegaafde kinderen leren vanzelf'. Lees de informatie op de pagina voor meer informatie en schrijf je snel in!

Je gegevens

Deelname aan dit webinar kost ‚ā¨ 40,00. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.

Datum en tijd

vrijdag
15
maart
12:00 CET
Aanmelding bevestigen

Meer informatie over het webinar:

Ben jij betrokken bij het onderwijs aan hoogbegaafde kinderen en wil je meer inzicht krijgen in de uitdagingen en oplossingen voor passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen? Dan mag je dit webinar niet missen!

ūü߆ Wat kun je verwachten? Tijdens het eerste deel van dit boeiende webinar zal Fleur Terpstra je meenemen op een reis door de wereld van hoogbegaafdheid en passend onderwijs. Je leert over de specifieke uitdagingen waarmee hoogbegaafde kinderen worden geconfronteerd in het onderwijs en ontdekt innovatieve juridische oplossingen die de kwaliteit van hun leerervaring kunnen verbeteren.

Dit webinar is geschikt voor ouders, leraren, beleidsmakers en iedereen die ge√Įnteresseerd is in het bevorderen van inclusief onderwijs voor hoogbegaafde leerlingen.

‚ú® Waarom deelnemen?
  • Ontdek de nieuwste inzichten in passend onderwijs voor hoogbegaafde kinderen.
  • Leer van een expert¬†op dit gebied en krijg antwoorden op je vragen.
  • Deel ervaringen en best practices.
    ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč‚Äč
Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en een positieve impact te hebben op het onderwijs voor hoogbegaafde kinderen. Schrijf je vandaag nog in!
Presentatie door
Fleur Terpstra

Duur
60 minuten

Deel dit webinar